Com il·luminar el teu armari?

03/05/2022 13:49h

T'expliquem un parell d'idees per il·luminar el teu armari, per poder triar i combinar la teva roba de la manera més “clara” possible ;)

 

És més comú del que pensem, que els armaris a les habitacions estiguin poc il·luminats, per això et donem algunes solucions fàcils i assequibles.

Les llums leds són indiscutiblement l'opció més atractiva, ja que resulten més econòmiques (consumeixen un 85% menys d'electricitat i duren fins a 20 vegades més que les bombetes incandescents) i alhora generen menys calor, evitant que s'escalfi o fins i tot, es cremi la roba.

 

colocando tira led

 

Entre les opcions LED per il·luminar el teu armari o vestidor hi ha:

 

· LED DINS L'ARMARI

Són ideals per il·luminar la teva roba, amb un efecte suavitzat, sense enlluernar els teus ulls. Per fer-ho, has de col·locar tires leds dins de perfils de l'armari. En cas que l'armari tingui molts calaixos i prestatges, també es poden aplicar les tires led sobre els prestatges i als laterals de l'armari. D'aquesta manera, s'obté una il·luminació de perímetre amb grans resultats.

El gran avantatge de les tires LED, és que no requereix accés a un punt de llum, són recarregables ia més, molt econòmiques.

Per aquesta opció, et recomanem que triïs llum freda, és el més pràctic per poder veure el color real de la teva roba.

 

Per col·locar-les, solen haver-hi dues formes:

- Tires Led autoadhesives: només cal treure el paper protector i col·locar-la al punt desitjat.

- Amb cargols: generalment compten amb forats a la base per aconseguir una fixació més duradora. En aquest cas, cal utilitzar cargols, tacs i trepant.

Recomanació: comprovar prèviament on volem la llum, per evitar forats que després no generin la llum més adequada.

 

colocando tira led

colocando tira led

ejemplo iluminacion led armario

colocando tira led

 

· PUNTS DE LLUM AL SOSTRE PER IL·LUMINAR L'ARMARI 

És l'alternativa més utilitzada per il·luminar el conjunt de l'interior de l'armari i crear, alhora, un ambient agradable al dormitori/vestidor. És ideal posar focus que es puguin dirigir per enfocar els punts desitjats (en aquest cas l'armari), i evitar que la llum estigui il·luminant directament al llit, lloc per relaxar-nos i descansar.

 

A les nostres ferreteries trobaràs tots els tipus de llums led que necessitis per il·luminar el teu armari.

 

Ja veuràs com canvia el teu armari amb una bona il·luminació!

 

Producte afegit a la llista de desitjos