Qui som

CIFEC


A CIFEC estem treballant per i per al soci...

Els millors preus gràcies a la força dels seus associats amb més de 180 establiments, amb una experiència de gairebé 40 anys i a les excel.lents negociacions amb els proveïdors, a CIFEC disposem dels millors preus, per a que els nostres associats siguin els més competitius del mercat.

Ampli assortiment a CIFEC tenim clar que els nostres socis necessiten diferenciar-se de la seva competència oferint un assortiment ampli i profund, a més d´un excel.lent servei al client final.

Marca exclusiva IRONSIDE disposem d’un ampli catàleg de productes amb marca pròpia exclusiva de la Cooperativa, per als nostres socis, que els diferencien de la seva competència.

Que és CIFEC?

Cifec, és una marca de la Cooperativa de ferreters QF+ amb socis distribuïts per tota la peninsula, les illes i Andorra, que ha de desenvolupar totes les activitats empresarials i comercials que els seus Socis, no podrien realitzar a nivell individual.

Ofereix als socis, Formació - Imatge corporativa - Material punt de venda - Publicitat - Trade Marketing - Promocions - Assessorament Comercial Marketing - Assistència tècnica - Atenció personalitzada al soci - Servei directe del proveïdor - Sala de exposicions.

Producte afegit a la llista de desitjos