Pintem un llum amb pintura a Spray

09/12/2021 17:22h

Canvia el color dels teus objectes decoratius amb pintura a esprai!

Avui pintem un llum metàl·lica en 3 senzills passos: imprimació, pintura i vernís. 

 

La pintura en esprai és ideal per canviar l'aparença de múltiples objectes o superfícies. La particularitat de la pintura en aerosol és que podem fer aquests canvis de manera ràpida, econòmica i agradable.

Pintar un llum metàl·lic de taula amb pintura en esprai per adequar-lo a l'entorn de la casa o del despatx és molt fàcil i ràpid. Per obtenir un resultat altament durador imprimarem, pintarem i després envernissarem.

 

 

Què necessitem per pintar un llum amb pintura a esprai?

 

1er Pas: Netejar la superfície

És imprescindible preparar bé la superfície abans d'imprimir o pintar. Per això és recomanable utilitzar un netejador de superfícies i eliminar la brutícia o la pols per a una adhesió correcta de les pintures.

 

2n Pas: Tapar amb cinta de carrosser la zona del cable

Si no volem que el cable del corrent també canviï de color serà imprescindible protegir-lo per no pintar-lo. Hem utilitzat cinta de carrosser per tapar el cable i així evitar que aquest es pinti.

 

3er pas: Imprimar amb Pintyplus Tech Imprimació Universal Antioxidant

La imprimació antioxidant a esprai de Pintyplus Tech té unes grans prestacions. Serveix per aconseguir adherència de la pintura, evitar que les superfícies tractades així s'oxidin i aconseguir un millor anivellament i acabat professional.

Agitarem el pot durant un minut. Pintarem a una distància de 30cm en capes fines i homogènies. La imprimació no és una pintura i no cal cobrir totalment la superfície. Amb una capa fina ja aconseguirem adherència i protecció. Això converteix aquesta imprimació en esprai en un producte molt rendible.

Podrem pintar després de 24/48h si hem imprimit, per aconseguir una fixació absoluta.

 

pintando lampara con spray

pintando lampara con spray 

 

4t pas: Pintar amb Pintyplus Evolution RAL 7001 Silver Grey

Arriba el moment de pintar. Per això, agitarem la pintura acrílica en aerosol degudament durant un minut.

Aplicarem capes fines i homogènies des d'una distància de 25 o 30 cm. Pintyplus Evolution és una pintura en esprai d'excel·lent usabilitat. És fàcil pintar el llum metàl·lic i ens adonarem que cobreix a la primera.

La pintura acrílica en esprai seca en 15 minuts ia partir d'aquest temps podrem envernissar.

 

5è pas: Envernissar amb vernís acrílic brillant en esprai

Per envernissar utilitzarem la mateixa metodologia que hem fet servir per pintar. Agitarem el pot, polvoritzarem a una distància d'uns 25cm i aplicarem capes fines i homogènies, sense aturar-nos en cap punt, per evitar despenjaments.

 

Renovar el teu llum és senzill amb Pintyplus pintura a esprai

Havent realitzat aquest procés en tres passos assegurem que la vida dels objectes sigui més llarga i que la pintura aguanti durant molt de temps.

Aquest llum metàl·lica imprimat, pintat i envernissat amb pintura en esprai serà un objecte de llarga durada que podrà resistir la manipulació i el pas del temps.

 

 

Si t'animes a fer-ho, ensenya'ns-ho!
Puja una foto a instagram i etiqueta'ns @optimusferreteria_es per a poder veure el resultat.

 

Redecora-ho tot amb pintura en esprai!

Producte afegit a la llista de desitjos