Com pintar un radiador

05/11/2021 11:43h

T'ensenyem pas a pas com pintar un radiador de calefacció amb pintura en esprai, perquè puguis renovar-los i es vegin com el primer dia.

Arriba la tardor i cal renovar certes parts de casa nostra o pis que han estat oblidades durant els mesos de calor. La tardor és un mes per preparar-nos. Els radiadors, amb el temps, acusen el desgast. I que millor que una mà de pintura blanca en esprai per donar-los un aspecte nou.

Pintar un radiador amb pintura en esprai és molt fàcil i ràpid. Amb Pintyplus Tech Blanc Radiadors qualsevol ho pot fer molt ràpidament i sense complicacions. És fàcil d'usar, asseca en quinze minuts i cobreix la primera.

A més, obtindrem un acabat professional. Primer netejarem la superfície. En segon lloc, cobrirem amb cinta de carrosser les zones del radiador (si n'hi hagués) que no volem pintar. Finalment, pintarem en capes fines i homogènies per a un correcte anivellament de la pintura. En quinze minuts la superfície del radiador estarà totalment seca.

 

Què necessitem per pintar el radiador blanc amb pintura en esprai?

 

 

1er Pas: Netejar la superfície

Amb una camussa i alcohol isopropílic o un altre netejador suau, desincrustarem la brutícia que es pugui haver acumulat al radiador durant el temps d'inactivitat. És imprescindible per pintar amb pintura amb aerosol i aconseguir un acabat professional preparar bé la superfície abans de pintar.

 

 

2n Pas: Tapar amb cinta de carrosser la zona de plàstic

radiador

 

En el nostre cas, hem protegit amb cinta de carrosser una zona del radiador on trobem la botonera. Aquesta zona és de plàstic. En cobrir aquesta part del radiador blanc amb cinta de carrosser podem pintar el radiador amb pintura en esprai sense preocupar-nos de tacar cap botó.

Normalment els radiadors i aluminis de la majoria de les llars són d'un color RAL 9010. Per això Pintyplus Tech Blanc Radiadors està formulat en aquest color blanc.

 

3er pas: Pintar amb pintura en esprai sobre un radiador blanc

Arriba el moment de pintar. Podem fer-ho sense por perquè les zones que volem deixar intactes estan degudament tapades amb la cinta de carrosser.

Primer de tot, és imprescindible agitar enèrgicament el pot de Pintyplus Tech Blanc Radiadors durant un minut.

Polvoritzarem a una distància de 25cm aplicant capes molt fines i suaus, en sentit horitzontal i sentit vertical o viceversa. Hem d'anar dipositant la pintura en esprai a poc a poc sobre la superfície per aconseguir un acabat professional.

Pintyplus Tech Blanco Radiadors seca en tan sols quinze minuts. No despenja, cobreix la primera i és molt fàcil d'utilitzar.

 

Renovar el teu radiador blanc amb pintura en esprai és molt fàcil i econòmic.

 

radiador antes       radiador despues

 

Poc després d'acabar podem comprovar que en poc més de vint minuts hem renovat el radiador blanc amb pintura en esprai i ha quedat perfecte, amb un acabat professional.

El producte ens ha valgut poc i encara hi ha pintura per a un futur projecte. Per conservar degudament l'aerosol, cal girar-lo i prémer fins que només surti gas. Així netegem la cànula, que no s'obstruirà, i podrem reutilitzar el producte.

Estalvia esforç, temps i diners utilitzant pintura en aerosol Pintyplus i mantingues casa teva al dia acudint a la teva Ferreteria Optimus de confiança.

 

Producte afegit a la llista de desitjos