Catifes antilliscants de bany: com triar-les i mantenir-les

13/08/2021 16:10h

T'expliquem tot el que cal saber sobre les catifes antilliscants de bany, com triar-les, característiques, materials i com mantenir-les.

Les catifes antilliscants es col·loquen al terra de la banyera o plat de dutxa, i la seva funció principal és evitar relliscades, garantint la seguretat tant de petits com de grans. Aquest accessori sol estar equipat amb ventoses o amb bandes antilliscants proporcionant així una adherència òptima a la superfície de la banyera o plat.

 

Quines són les coses a tenir en compte per triar la millor catifa antilliscant?

 

 bcn tatay

 

Mida de la banyera o plat de dutxa

El primer és mesurar l'interior del plat de dutxa o banyera, per saber les dimensions i poder col·locar la estoreta antilliscant. Perquè quedi bé: no ha de ser ni massa gran, (que la catifa solapi sobre les parets), ni massa petita (que quedin grans espais de porcellana sense estoreta) perquè llavors hi haurà el risc de relliscar.

 

Materials de fabricació

Les estoretes antilliscants solen ser d'algun tipus de plàstic, PVC, vinil, silicona, etc.

Per al nostre ús, el primer requeriment és que no absorbeixi aigua. El següent punt és que tinguin un tractament antilliscant a la part superior, el que faci que subjecti el peu, un cop donem suport a la catifa.

I després l'altre aspecte fonamental és que tinguin ventoses a la part inferior que subjectin bé sobre la porcellana perquè la mateixa no es mogui quan trepitgem.

 

Manteniment de la catifa antilliscant

Com a consell important per al manteniment i durabilitat de l'estora de dutxa antilliscant o de banyera, és recomanable que quan acabem de dutxar-nos o banyar-nos, buidem l'aigua del sanitari i enlairar l'estoreta per escórrer les restes de sabó o pèls que puguin quedar a sobre de la mateixa.

Si no fem això, amb el temps es formarà una capa de xampú que taparà els porus antilliscants i perdrà l'efecte, i d'altra banda, si no la cuidem podrien aparèixer taques, i fins i tot floridura per la falta de neteja.

Així que el millor és desenganxar-la, i amb la carxofa de dutxa donar-li un repàs d'aigua a màxima pressió per eliminar tots els possibles restes, així mantindrem més temps la nostra estora de dutxa antilliscant en perfecte estat.

A més d'aquestes recomanacions, també tenim models que es poden rentar a la rentadora o a mà, com la colecció Barcelona disponibles a les nostres botigues.

 

caracteristicas antideslizante

 

 

>> CONSULTA TOTES LES MESURES I COLORS <<

 

Producte afegit a la llista de desitjos