Preparats pel canvi d'armari?

16/10/2020 17:18h

Amb el canvi d'estació, arriba també el canvi d'armari. Posar ordre en el nostre armari no ha de ser una tasca complicada.

Traurem tota la roba de l'armari, i comprovarem el que està bé, el que necessita un repàs per rentadora, planxa, costura, etc. Tirarem el que estigui molt deteriorat i donarem el que no ens serveixi.

La roba que sigui de fora de temporada la guardarem a caixes especials per a roba, que siguin transpirables i que no estiguin hermèticament tancades.

Les bosses al buit també són molt pràctiques si vas molt just d'espai, perquè la roba es manté millor i al extreure tot l'aire, ocupa poquíssim espai. És molt important que la roba que es guardi estigui acabada de rentar i en perfecte estat.

Podem col·locar dintre de l'armari una estanteria penjant com auxiliar, la podem utilizar per a jerseis, sabates, etc… es molt práctica.

Per guardar les bosses còmodament podem utilitzar un organitzador penjant amb cabuda per a 6 bosses.

Les mantes i llençols els podem guardar a fundes transpirables per a mantes i guardar-les sota el llit.

Abrics i vestits que no ens posem molt seguit posar-les en fundes transpirables especial per vestits i abrics així evitarem que s'omplin de pols i que no s'arnin.

Una bona idea per guardar les sabates és col·locar-los en la seva caixa o caixes del tamany adecuat per a guardar-los, i col·locar fos una foto o amb retolador escriure què sabates hi ha dins perquè ens sigui fàcil trobar-los, sense necessitat d'anar obrint caixes. 

A les caixes d'emmagatzematge i dins de l'armari és convenient col·locar un antihumitat, perquè la nostra roba, llençols i calçat aquest igual a treure-la en la següent temporada.