Fes una cerca dels teus productes

Segueix-nos a...


           

El present de CIFEC, avui

A CIFEC estem  treballant per i per al soci...

Els millors preus gràcies a la força dels seus associats amb més de 180 establiments, amb una experiència de gairebé 40 anys i a les excel.lents negociacions amb els proveïdors, a CIFEC disposem dels millors preus, per a que els nostres associats siguin els més competitius del mercat.

Ampli assortiment a CIFEC tenim clar que els nostres socis necessiten diferenciar-se de la seva competència oferint un assortiment ampli i profund, a més d´un excel.lent servei al client final.

Marca exclusiva IRONSIDE disposem d’un ampli catàleg de productes amb marca pròpia exclusiva de la Cooperativa, per als nostres socis, que els diferencien de la seva competència.

Que és CIFEC

Cifec, és una Cooperativa de ferreters distribuïts per Catalunya, Àlaba, Andorra, Aragó, les Balears, Guipúscoa i Navarra, que ha de desenvolupar totes les activitats empresarials i comercials que els seus Socis, no podrien realitzar a nivell individual.

Ofereix als socis

Formació - Imatge corporativa - Material punt de venda - Publicitat - Trade Marketing - Promocions - Assessorament Comercial Marketing - Assistència tècnica - Atenció personalitzada al soci - Servei directe del proveïdor - Sala de exposicions.

Les nostres marques

Nuestras marcas
 
 
Català
CatalàEspañol